Zakelijke zonnepanelen: nu door subsidie tot 50% rendement per jaar

Neem contact met mij op

Mijn naam is Daan Schrooten. Bent u zich aan het oriënteren op zakelijke zonnepanelen? Ik help u graag met het maken van de juiste keuzes. In een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek brengen we uw situatie in kaart zodat ik een eerste globale analyse kan geven. Ook neem ik u mee in onze werkwijze. 

Wilt u ook investeren in zakelijke zonnepanelen met:


·        
Een terugverdientijd van 18 maanden
·         50% korting op de aanschafwaarde
·         Gegarandeerd subsidie, ook bij netcongestie
·         Nooit meer een energierekening 
·         Extra veel geld verdienen door accu’s   

Dat snappen wij. Maar helaas zijn bovenstaande beloftes te mooi om waar te zijn. Excuses dat we u op deze manier moeten waarschuwen, maar dit doen wij liever nu dan dat de zonnepanelen al op uw dak liggen. Want wist u dat het merendeel van alle offertes van zonnepanelen installaties onjuiste informatie bevat? 

Zakelijke zonnepanelen kunnen absoluut een goede investering zijn. Enkel en alleen wanneer deze nauwkeurig afgestemd zijn op uw onderneming en de verkoper eerlijk is over zowel de financiële als ook de technische kant.

Wilt u het eerlijke verhaal over zakelijke zonnepanelen en subsidies?

Download dan onze gratis whitepaper: “Zakelijke zonnepanelen: topinvestering of rampenplan?” via onderstaande knop. 

Wij zijn een bedrijf op een missie

Wij geloven dat toegang tot eerlijke energieproducten een recht is voor ieder bedrijf.

Om dit te bereiken werken we binnen ons hele bedrijf rond één centrale missie: wij transformeren de energiemarkt in al zijn omvang voor bedrijven voorgoed: eerlijk en toegankelijk. Hiervoor zetten wij alle middelen in die we hebben;  onze resultaatgerichte mensen, onze eerlijke energieproducten en onze sterke relaties. Terwijl wij deze energiemarkt positief veranderen helpen wij de ambities van duizenden bedrijven mogelijk te maken en inspireren wij ze om duurzaamheid te verankeren.