NieuwsZakelijke verduurzamingVoorkom boetes: voldoe aan de wettelijke verplichting om te verduurzamen

Voorkom boetes: voldoe aan de wettelijke verplichting om te verduurzamen

De afgelopen maanden hebben wij van Netwerk Nederland veel klanten kunnen helpen met het voldoen aan de verplichtingen vanuit de Energiebesparing -en Informatieplicht. Toch zijn er nog veel bedrijven die niet voldoen aan de wettelijke verplichtingen om te verduurzamen.

Let op!
Ondernemers die nog niet voldoen aan de Informatieplicht ontvangen reeds brieven vanuit de verantwoordelijke overheden. Overtreders riskeren forse boetes en juridische consequenties. Voldoet u nog niet aan de Informatieplicht? Kom dan nu in actie! 

Wettelijke verplichting
De Informatieplicht is een wettelijke verplichting die geldt voor bedrijven met een energieverbruik vanaf 50.000 kWh en/of 25.000 m3 gas. Deze verplichting houdt in dat bedrijven verplicht zijn om informatie te verstrekken over energiebesparende maatregelen die zij hebben genomen.

Maak een afspraak
Als energiecoach help ik u bij het verzamelen en indienen van de vereiste gegevens. Voor klanten met een abonnement voor Duurzaam Energiemanagement is dit volledig kosteloos. U kunt direct een telefonische afspraak inplannen via de onderstaande knop.

Maak een afspraak

Als energiecoach help ik u bij het verzamelen en indienen van de vereiste gegevens. Voor klanten met een abonnement voor Duurzaam Energiemanagement is dit volledig kosteloos. 

U kunt direct een telefonische afspraak met mij plannen in mijn agenda. 

Daan Schrooten

Energiecoach

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat u uw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met u te delen en u toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2024 · Netwerk Nederland