NieuwsZakelijke verduurzamingUitgelicht: Overbelasting netwerk: zonne-energie wordt niet meer geaccepteerd

Uitgelicht: Overbelasting netwerk: zonne-energie wordt niet meer geaccepteerd

Veel ondernemers overwegen om te investeren in zonnepanelen. Echter komt het steeds vaker voor dat men in grote delen van Nederland de opgewekte zonne-energie door overcapaciteit niet meer kan terugleveren aan de netbeheerder. Hierdoor ontstaat het risico dat grote investeringen voorlopig geen opbrengsten genereren. Verkopers van zonnepanelen hebben een ander belang dan u als ondernemer.

Helaas constateren we steeds vaker dat ondernemers al offertes hebben getekend en subsidies hebben aangevraagd, terwijl er helemaal geen mogelijkheid is om de zonnepanelen op het net aan te sluiten.

Overweegt uw onderneming om zonnepanelen aan te schaffen? Eén van onze specialisten kan voor u eerst alles op een rij zetten. We kunnen uw offertes controleren of u zelfs in contact brengen met betrouwbare partners. Deze werkzaamheden zijn voor alle relaties van Netwerk Nederland geheel kosteloos.

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat u uw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met u te delen en u toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2024 · Netwerk Nederland