NieuwsZakelijke verduurzamingLet goed op de kleine lettertjes wanneer u zakelijk zonnepanelen laat plaatsen!

Let goed op de kleine lettertjes wanneer u zakelijk zonnepanelen laat plaatsen!

Steeds vaker krijgen wij te maken met onaangename verrassingen bij onze relaties. Kleine dingen die per ongeluk vergeten zijn, met alle grote gevolgen van dien.

Om voor uw eigen opgewekte zonne-energie de juiste vergoeding te ontvangen, moet er soms een aanvullende overeenkomst worden vastgelegd. Indien u in de afgelopen periode zonnepanelen heeft geïnstalleerd, is het van groot belang dat u dit zo spoedig mogelijk aan ons doorgeeft. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de rechtmatige vergoedingen aan uw onderneming worden toegekend.

Het is dus van groot belang dat u zaken doet met betrouwbare specialisten die in uw belang handelen. Indien onze specialisten u hiermee kunnen ondersteunen, dan kunt u met ons contact opnemen via service@netwerknederland.nl of tijdens kantooruren via 074-2504552.

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat u uw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met u te delen en u toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2024 · Netwerk Nederland