NieuwsZakelijke verduurzamingDit is het eerlijke verhaal over zakelijke zonnepanelen

Dit is het eerlijke verhaal over zakelijke zonnepanelen

Het is bekend dat zonnepanelen grote voordelen bieden. Zoals een gegarandeerd lagere energierekening en het verkopen van overtollige stroom aan de energieleverancier. Maar wat als uw bedrijf gevestigd is in een gebied met netcongestie? Iets dat in veel provincies het geval is. Door het overbelaste stroomnet kunt u dan geen stroom terugleveren en heeft u geen recht op subsidie. Is het dan nog steeds slim om te investeren in zonnepanelen?

Zakelijke zonnepanelen: topinvestering of rampenplan?
Of zakelijke zonnepanelen in uw situatie een topinvestering of rampenplan gaat zijn ontdekt u in onze gratis whitepaper. Na het lezen kunt een weloverwogen keuze maken of de investering voor u interessant is. De volgende onderwerpen komen aan bod;

  • De voordelen van zakelijke zonnepanelen
  • Waar u op moet letten om uw verbruik zo nauwkeurig mogelijk te analyseren
  • Eerlijke rendementsberekeningen (mét en zonder netcongestie)
  • De noodzaak van een energiecontract dat volledig aansluit bij uw (nieuwe) situatie
  • Een volledig stappenplan om tot realisatie over te gaan

Vrijblijvend advies op maat
Als onafhankelijk adviesbureau begeleiden wij ondernemers en overheden bij het waarmaken van hun energieambities. Zoals het aanschaffen van zonnepanelen binnen het verduurzamen van de organisatie. Wij kijken vrijblijvend mee met uw vraagstuk. Samen berekenen we of zakelijke zonnepanelen een topinvestering of een rampenplan is voor u. Vind hier meer informatie over onze aanpak.

Maak een afspraak

Mijn naam is Daan Schrooten.
Als energiecoach help ik u bij het maken van een weloverwogen keuze als het gaat om investeren in zakelijke zonnepanelen. 

 

Daan Schrooten

Energiecoach

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat u uw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met u te delen en u toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2024 · Netwerk Nederland