NieuwsZakelijke verduurzamingBelangrijk advies van de specialisten van Netwerk Nederland: tarievenbescherming

Belangrijk advies van de specialisten van Netwerk Nederland: tarievenbescherming

Stroom en gas worden net als aandelen via de beurs verhandeld. Wat veel afnemers niet weten, is dat het mogelijk is om via speciale beursposities de forse stijging van de energiekosten nu al te voorkomen. Zo is het ons de afgelopen weken gelukt om voor een aanzienlijk deel van ons klantenbestand tarievenbescherming vast te leggen. Als gevolg daarvan kunnen aan het einde van de huidige energiecontracten tarieven maar beperkt stijgen en voorkomen deze klanten dat zij straks geconfronteerd worden met een verzevenvoudiging van hun energiekosten.

Heeft u vragen?

Wij begrijpen dat dit ook voor uw onderneming uiterst belangrijk is. Daarom adviseren we u om tijdens een persoonlijk overleg de mogelijkheden voor uw bedrijf met ons te bespreken. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar service@netwerknederland.nl of tijdens kantooruren bellen naar 074-2504552.

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat u uw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met u te delen en u toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2024 · Netwerk Nederland