Vragen over zakelijke energie?
074-2504552
Contact
Vragen over zakelijke energie?074-2504552
Volg ons

Advies aan energiebedrijven

Advies aan energiebedrijven

Onze experts adviseren energiebedrijven hoe om te gaan met de verschillende richtlijnen voor kleinzakelijke aansluitingen omtrent contracten en opzegvergoedingen. Waar nodig hebben we vertrouwelijk overleg met de toezichthouder ACM.

Veel gestelde vragen over advies aan energiebedrijven

Wij hebben veel ervaring op het gebied van het toepassen van de geldende wetten en regels voor kleinzakelijke aansluitingen. Waar nodig communiceren wij met de toezichthouder Autoriteit Consument en Markt (ACM).

U kunt via de contactformulieren op deze website contact met ons opnemen. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op. Of u kunt telefonisch contact opnemen met onze afdeling advies en ondersteuning via telefoonnummer 074-2504552.

Heeft u een vraag over strategisch advies? 

Neem gerust contact met mij op. Ik ben uw persoonlijk aanspreekpunt op het gebied van strategisch advies. Ik leg u onze werkwijze graag verder uit en samen kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. 

Jacob Gijsbertsen
Directeur Netwerk Nederland

Telefonisch

Wilt u direct contact? Ik ben op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 12:00 uur via 074-2504552

Per e-mail

Per e-mail bereikt u mij via
advies@netwerknederland.nl

Of vul onderstaand contactformulier in. Onze afdeling advies en ondersteuning neemt dan binnen 2 werkdagen contact met u op.