NieuwsWet en regelgeving energie & verduurzamingTeruggaaf van energiebelasting bij meerdere onroerende zaken achter één aansluiting

Teruggaaf van energiebelasting bij meerdere onroerende zaken achter één aansluiting

Wist u dat … teruggaaf van energiebelasting mogelijk is bij meerdere onroerende zaken achter één aansluiting?

Per aansluiting wordt een belastingvermindering toegepast over de verschuldigde energiebelasting voor de levering van aardgas en elektriciteit aan een verbruiker. Deze wettelijke regeling roept problemen op als er op één aansluiting meer dan één onroerende zaak is aangesloten. Denk hierbij aan bedrijfsverzamelgebouwen, woongroepen, studentenhuizen en overige verhuur. Daarom is het redelijk dat voor de toepassing van de belastingvermindering rekening wordt gehouden met het aantal zelfstandige onroerende zaken “achter één aansluiting”. Dit gebeurt in de vorm van een teruggaafregeling.

Netwerk Nederland kan ondersteuning bieden bij deze teruggaafregeling indien dit voor u van toepassing is.
Als u vrijblijvend meer informatie wenst, dan kunt u een email zenden naar info@netwerknederland.nl of door te bellen met 074 – 2504552.

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat u uw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met u te delen en u toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2024 · Netwerk Nederland