Oplichters weer actief

Diverse relaties zijn ook de afgelopen periode benaderd om energie te kopen. Hierbij worden misleidende argumenten gebruikt om interesse te wekken. Oplichters benaderen bedrijven per telefoon of via deur-aan-deur verkopers. Een deel van deze oplichters wekken onterecht de indruk dat ze werkzaam zijn en/of samenwerken met netbeheerders, de toezichthouder ACM, Energie Beheer Nederland, de Consumentenbond, Radar en ook Netwerk Nederland. Géén van de genoemde organisaties werkt met deze oplichters samen!

Indien u slachtoffer bent, kunt u met ons contact opnemen voor ondersteuning. Waar mogelijk zullen we namens u meldingen doen bij de toezichthouder ACM en/of aangifte doen bij het Openbaar Ministerie.

Het is belangrijk om bij misstanden zoveel mogelijk gegevens, zoals namen en telefoonnummers te noteren. Mocht u twijfelen over de betrouwbaarheid van een bedrijf, dan kunt u met ons contact opnemen via 074-2504552 of via service@netwerknederland.nl.

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat u uw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met u te delen en u toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2024 · Netwerk Nederland