Informatieplicht

Vanaf 1 juli 2019 geldt de informatieplicht voor bedrijven en instellingen. Op grond van de energiebesparingsplicht bent u verplicht alle Energiebesparende Maatregelen (EML) te treffen die een terugverdientijd hebben van 5 jaar of minder.

Tussenstand
Van de ongeveer 90.000 bedrijven die verplicht zijn om deel te nemen aan de informatieplicht heeft slechts de helft dat ook daadwerkelijk gedaan. De ondersteuning van de handhaving wordt nu aangescherpt!

Alsnog rapporteren informatieplicht
Voorkom een dwangsom van het bevoegd gezag en onderneem vandaag nog actie! Via https://www.energiebesparingsplicht.nl/informatieplicht/ 

kunt u controleren welke verplichtingen er voor uw onderneming gelden. U kunt vervolgens een rapport laten maken door een gespecialiseerde inspecteur. Uiteraard kunt u uw aangifte ook zelf indienen. Na het invullen van de Quick Scan neemt één van onze specialisten contact met u op om de te ondernemen stappen door te nemen.

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat u uw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met u te delen en u toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2024 · Netwerk Nederland