NieuwsWet en regelgeving energie & verduurzamingCoronacrisispakket: per direct maandelijkse energiekosten verlagen

Coronacrisispakket: per direct maandelijkse energiekosten verlagen

Nederland is ernstig getroffen door de coronacrisis. Om de aankomende periode door te komen moeten bedrijven waar mogelijk kosten verlagen en soms betalingen uitstellen. Netwerk Nederland heeft de afgelopen periode overleg gehad met overheden, energieleveranciers en netbeheerders. Vanuit deze gesprekken hebben we een coronacrisispakket met maatregelen waarmee u per direct de maandelijkse energiekosten kunnen verlagen.

Hieronder treft u een overzicht van de verschillende maatregelen. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen één of meerdere maatregelen worden aangevraagd.

✓ Het verlagen van het maandelijkse voorschotbedrag
✓ Verlagen van de kosten voor transport en/of netbeheer
✓ Historisch gedaalde energietarieven vastleggen
✓ Uitstel van betaling energiebelasting

Om uw energiekosten zo snel mogelijk te verlagen kunt u een email zenden naar service@netwerknederland.nl of bellen naar +31 (0)74-2504552. Het is belangrijk dat u aangeeft dat u meer informatie wenst over het coronacrisispakket.

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat u uw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met u te delen en u toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2024 · Netwerk Nederland