NieuwsWet en regelgeving energie & verduurzamingCoronacrisispakket: per direct maandelijkse energiekosten verlagen

Coronacrisispakket: per direct maandelijkse energiekosten verlagen

Hieronder treft u een overzicht van de verschillende maatregelen die wij voor u kunnen treffen. Wij treden namens u op richting energieleveranciers, tussenpersonen, netbeheerders, meetinstanties en de overheid. Netwerk Nederland is 100% onafhankelijk en werkt exclusief voor u als opdrachtgever. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen één of meerdere maatregelen worden aangevraagd.

✓ Het verlagen van het maandelijkse voorschotbedrag

✓ Verlagen van de kosten voor transport en/of netbeheer

✓ Historisch gedaalde energietarieven vastleggen

✓ Uitstel van betaling energiebelasting

Voor de bovenstaande dienstverlening ontvangt Netwerk Nederland een vergoeding van de energieleveranciers waardoor het niet nodig is u hiervoor extra kosten te berekenen. Terwijl onze experts voor u aan het werk zijn, kunt u zich richten op uw onderneming. 

Om uw energiekosten zo snel mogelijk te verlagen kunt u een email zenden naar service@netwerknederland.nl of bellen naar 074-2504552.

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat u uw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met u te delen en u toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2024 · Netwerk Nederland