Doeke Yska
Consultant zakelijke energie

Wij maken eerlijke energieproducten toegankelijk

Wij maken eerlijke energieproducten voor iedere MKB-er beschikbaar, ongeacht de omstandigheden.

Onze klantenservice

We staan klaar voor MKB-ers, groot of klein

Wij zijn een bedrijf op een missie

Wij geloven dat toegang tot eerlijke energieproducten een recht is voor ieder bedrijf.

Om dit te bereiken werken we binnen ons hele bedrijf rond één centrale missie: wij transformeren de energiemarkt in al zijn omvang voor bedrijven voorgoed: eerlijk en toegankelijk. Hiervoor zetten wij alle middelen in die we hebben;  onze resultaatgerichte mensen, onze eerlijke energieproducten en onze sterke relaties. Terwijl wij deze energiemarkt positief veranderen helpen wij de ambities van duizenden bedrijven mogelijk te maken en inspireren wij ze om duurzaamheid te verankeren.

Hoe we dit doen?

Dit doen wij op onze manier. We zijn gedreven door prestaties. Hierin ligt ons succes én ons plezier.

Successen, zoals het afsluiten van de goedkoopste energietarieven, drijven en bewegen ons. En met veel toewijding zorgen wij voor deze successen: het behalen van de energiedoelstellingen van onze klanten.

Wij bouwen aan het betrouwbaarste energienetwerk van Nederland voor Ondernemend Nederland.

Een sterk ecosysteem van toonaangevende specialisten en (semi)overheden, dat een aanzienlijk concurrentievoordeel biedt en een belangrijke partner is van overheid en ACM.

Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk, specialistisch en voor ieder bedrijf passend en op maat.

Hierdoor hebben wij altijd een eerlijke band met onze klanten en bieden ze altijd precies de juiste voorwaarden op het juiste moment. Onze producten zijn zonder twijfel de enige keuze voor onze klanten.

Ons enthousiasme in cijfers uitgedrukt

De cijfer vertellen ons en jou wat wij doen. Dit zijn onze successen en belichaamd onze trots.

Windmolens geplaatst

419

Zonnepanelen geplaatst

350000

Jaarlijks stroom ingekocht

420

Jaarlijks gas ingekocht

370

Gepassioneerde professionals

30

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn de ware helden achter de schermen van Netwerk Nederland. Ze zijn niet alleen professionals; ze zijn toegewijde pioniers die elke dag opnieuw bijdragen aan onze missie om de energiemarkt eerlijker en toegankelijker te maken voor bedrijven overal.

Gepassioneerde professionals
Die verder gaan dan het verlenen van diensten; ze bouwen persoonlijke relaties op met onze klanten, begrijpen hun unieke behoeften en zorgen ervoor dat ze altijd op maat gemaakte oplossingen van de hoogste kwaliteit krijgen.

Dirk Wiersema
Adviseur zakelijk verduurzamen

Melisia Suic
Adviseur zakelijke energie

Daan Schrooten
Energiecoach

Wilco Gijsbertsen
Consultant zakelijke energie

Toewijding aan diversiteit en inclusie
Bij Netwerk Nederland verwelkomen we mensen van alle achtergronden, identiteiten en ervaringen. Onze medewerkers brengen hun unieke perspectieven en krachten samen, waardoor ons team steeds sterker blijft worden.

Doeke Yska
Consultant zakelijke energie

Anel Omeragic
Adviseur zakelijke energie

Sebastiaan Wassink
Consultant zakelijke energie

Meer dan een team

De mensen van Netwerk Nederland weten dat ze niet zomaar deel uitmaken van een bedrijf. Ze maakt deel uit van een beweging die de energiemarkt verandert, een verschil maakt voor duizenden bedrijven en duurzaamheid bevordert. Ze zijn trots op de impact die ze hebben en blijven gedreven om de toekomst van de energiemarkt én de toekomst van onze klanten vorm te geven.

Zakelijke energie gewoon goed geregeld

Bij ons bent u verzekerd van de beste tarieven, minder energieverbruik en de hoogste opbrengst van uw eigen energie. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?