Vragen over zakelijke energie?
074-2504552
Bel ons
074-2504552
Plan een afspraak
Vragen over zakelijke energie?074-2504552

Opwekken eigen energie

Gegarandeerd tot 3x hogere opbrengst

Opwekken eigen energie met gegarandeerd tot 3x hogere opbrengst

U kunt zelf energie opwekken door middel van zonnepanelen en/of een windmolen. Steeds meer bedrijven doen dit, en besparen afhankelijk van de installatie tot wel 50 procent op hun energiekosten.

Netwerk Nederland helpt bedrijven met advies, de aanschaf en de optimalisatie van de installaties, zodat deze bedrijven gegarandeerd tot wel 3x hogere opbrengsten hebben. 

Zakelijk zonnepanelen of windmolens plaatsen

Zonnepanelen

Zonnepanelen leveren uw bedrijf 100% groene stroom. Zonne-energie vervangt dus de energie uit vervuilende kolen- of gascentrales. Zonne-energie is uiteraard zonder uitstoot en daardoor CO2 -neutraal. Daarnaast hebben zonnepanelen een gunstig effect op het energielabel van uw gebouw. 

Omdat zonnepanelen minstens 25 jaar stroom opwekken heeft u gedurende die gehele periode een vaste lage productieprijs van ongeveer € 0,07 per kWh. Dit betekent een grote zekerheid voor uw bedrijf, die ook bij de verkoop van uw pand in een hogere waarde zal resulteren.

Windturbines

Een windturbine is ook zeer geschikt als zakelijke oplossing. Uw bedrijf krijgt een groener imago én u bespaart veel geld. De gemiddelde terugverdientijd van een windmolen is ongeveer 5 tot 6 jaar. 

Windmolens produceren géén CO2, dus overstappen op windenergie helpt om klimaatverandering tegen te gaan. Windturbines zijn eenvoudig te plaatsen op of bij uw bedrijfspand en ze zijn zeer compact. 

Bijkomend voordeel: in tegenstelling tot de zon wekt de wind 24 uur per dag groene energie op.

Wind en zon combineren: altijd verzekerd van energie

Het combineren van windenergie en zonne-energie is ideaal in Nederland. Want waar de zon stopt met schijnen neemt de wind het over. Op deze manier krijg je over het hele jaar een mooie, gelijkmatige opwek van eigen hernieuwbare energie. 

Wat opdrachtgevers zeggen over ons

Wij hebben een bedrijf met veel zonnepanelen. Ik had de energie van die panelen voor meerdere jaren verkocht. Dat was voor mij een ongunstige situatie met de huidige hoge stroomprijzen. Netwerk Nederland was de 1e partij die aangaf dat dit contract ontbonden kon worden. Dat is inmiddels gebeurt met succes. En ook nog eens scherpe energietarieven!

Goede communicatie, goede uitleg, veel kennis van de energiemarkt en goed meedenken met de klant. Ik verwacht in de toekomst een goede samenwerking met Netwerk Nederland.

Henk de Jong, agrariër

Waarom de zonnepanelen of windturbines via Netwerk Nederland?

Zorgen voor een eerlijke offerte
Onze medewerkers analyseren dagelijks offertes van aanbieders van zonnepanelen of windmolens. Door deze analyses hebben wij een goed beeld van de diversiteit aan producten, de prijsverschillen in deze producten en de kwaliteit van installateurs. 

Schade voorkomen
In de afgelopen periode waren meer dan 80% van door ons gecontroleerde offertes onvolledig of onjuist. Daarnaast zien wij dat onvakkundige en/of onbetrouwbare installateurs veel schade aanrichten. Deze factoren maken het voor ondernemers moeilijk om een goede keuze te kunnen maken. 

Analyse op locatie
Op dit moment beheren wij het energiemanagement van duizenden zakelijke klanten en instellingen in Nederland. Mocht u van onze dienstverlening gebruik willen maken zal één van onze adviseurs uw bedrijf persoonlijk bezoeken.

Door gebruik te maken van onze expertise:

• brengen we uw gehele investering en terugverdientijd in beeld,
• bent u verzekerd van een eerlijke offerte van een betrouwbare installateur,
• zorgen we voor een passend energiecontract met een hoge terugleververgoeding,
• bent u verzekerd van de juiste nazorg en onderhoud aan uw installatie.

Start ook met het opwekken van eigen energie!

Samenwerken met Netwerk Nederland betekent u verzekerd bent van gegarandeerd de beste kwaliteit en hoogste teruglever vergoeding, tot wel 3x hoger dan bij via een energieleverancier.

Informeer geheel vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.

Bel met ons
Onze adviseurs zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 12:00 uur via 074-2504552

Stuur ons een e-mail
Onze afdeling advies en ondersteuning is per e-mail bereikbaar op
advies@netwerknederland.nl

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 2 werkdagen persoonlijk contact met u op.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.