Vragen over zakelijke energie?
074-2504552
Contact
Vragen over zakelijke energie?074-2504552
Volg ons

Oplichters actief! Energieverkopers werken onder valse namen.

Diverse relaties zijn de afgelopen periode telefonisch benaderd om goedkope energie te kopen. Hierbij worden misleidende argumenten gebruikt om uw interesse te wekken. Een deel van deze oplichters wekken zelfs de indruk dat ze werkzaam zijn en/of samenwerken met netbeheerders, de toezichthouder ACM, Energie Beheer Nederland, de Consumentenbond, Radar en ook Netwerk Nederland. Geen van de genoemde organisaties werkt met deze oplichters samen.

Indien u benaderd wordt is het van groot belang dat u geen informatie verstrekt of energiecontracten aangaat. Diverse slachtoffers hebben op dit moment grote problemen, waarbij boetes en andere extra kosten betaald moeten worden.

Indien u slachtoffer bent kunt u met ons contact opnemen voor ondersteuning. Waar mogelijk zullen we namens u meldingen doen bij de toezichthouder ACM en/of aangifte doen bij het Openbaar Ministerie.

Het is belangrijk om bij misstanden zoveel mogelijk gegevens, zoals namen en telefoonnummers te noteren. Indien u twijfelt over de betrouwbaarheid van een bedrijf dan kunt u met ons contact opnemen via +31 (0)74-2504552 of via service@netwerknederland.nl.