Coronacrisispakket

Nederland is ernstig getroffen door de coronacrisis. Om de aankomende periode door te komen moeten bedrijven waar mogelijk kosten verlagen en soms betalingen uitstellen. Netwerk Nederland heeft de afgelopen periode overleg gehad met overheden, energieleveranciers en netbeheerders. Vanuit deze gesprekken hebben we een coronacrisispakket met maatregelen waarmee onze relaties per direct de maandelijkse energiekosten kunnen verlagen.

 

Daarnaast zorgen we ervoor dat uw organisatie ook voor de langere termijn structureel minder energiekosten heeft. Door de coronacrisis zijn de energiebeurzen ingestort, waardoor het nu mogelijk is om de historisch gedaalde tarieven tegen bodemprijzen vast te leggen. Netwerk Nederland is met energieleveranciers daarbij overeengekomen dat alleen de tarieven en looptijd worden vastgelegd. Er is dus nooit een verplichting om een bepaald volume af te nemen. Door deze extra beschermende maatregel kan ook uw bedrijf de aankomende jaren veilig kosten besparen.

 

Coronacrisispakket: per direct maandelijkse energiekosten verlagen

Hieronder treft u een overzicht van de verschillende maatregelen. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen één of meerdere maatregelen worden aangevraagd.

 

✓ Het verlagen van het maandelijkse voorschotbedrag
✓ Verlagen van de kosten voor transport en/of netbeheer
✓ Historisch gedaalde energietarieven vastleggen
✓ Uitstel van betaling energiebelasting

 

Voor de bovenstaande dienstverlening ontvangt Netwerk Nederland een vergoeding van de energieleveranciers waardoor het niet nodig is u hiervoor extra kosten te berekenen. Terwijl onze experts voor u aan het werk zijn, kunt u zich richten op uw onderneming.

 

Om uw energiekosten zo snel mogelijk te verlagen kunt u een email zenden naar service@netwerknederland.nl of bellen naar 0541-723987. Het is belangrijk dat u aangeeft dat u meer informatie wenst over het coronacrisispakket.

 

Met vriendelijke groet,
Team Netwerk Nederland

Netwerk Nederland

Over ons

Wij helpen ondernemend Nederland met het oplossen van ondoorzichtige en complexe energievraagstukken. Ons team van specialisten ontzorgt uw bedrijf volledig.

Lees meer
Klanten-vertellen1

Gratis Quick Scan

Wij bekijken of u in aanmerking komt voor terugvordering van dubbel betaalde overheidsheffingen en onterecht in rekening gebrachte energiekosten.

Lees meer

Contact

Met 1 vast aanspreekpunt regelen wij ook uw energiemanagement en -beheer. Neem contact op voor meer info.

Lees meer