We hebben gemerkt dat diverse relaties in de afgelopen periode telefonisch of per mail zijn benaderd om goedkope energie te kopen

— Misleidende babbeltrucs!

Door de coronacrisis gingen de energieprijzen in 2020 door een historisch dal en konden bedrijven goedkoop gas en stroom inkopen. Nu de wereldeconomie verbetert, zien ook wij dat de energieprijzen fors zijn gestegen in de afgelopen maanden.

Toch hebben we gemerkt dat diverse relaties in de afgelopen periode telefonisch of per mail zijn benaderd om goedkope energie te kopen. Hierbij worden misleidende argumenten gebruikt om uw interesse te wekken. Een deel van deze oplichters wekken zelfs de indruk dat ze werkzaam zijn en/of samenwerken met netbeheerders, de toezichthouder ACM, Energie Beheer Nederland, de Consumentenbond, Radar en ook Netwerk Nederland. Géén van bovengenoemde organisaties werkt met deze oplichters samen.

Bent u telefonisch benaderd over goedkopere tarieven of vertrouwt u de zaak niet? Doe dan altijd navraag bij Netwerk Nederland. Wij zoeken het voor u uit!