Energiebelasting

De overheid wil dat u zuiniger en efficiënter omgaat met energie. Daarom heft de overheid belasting over het verbruik van elektriciteit en aardgas. Door de belasting wordt de totaalprijs van energie hoger. Een hogere energieprijs kan mensen stimuleren minder energie te gebruiken.

Op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/milieubelastingen/energiebelasting kunt u meer lezen over alle regels en tarieven. Wij begrijpen dat dit niet iets is waar u tijd voor over heeft of tijd voor vrij wilt maken. Bovendien ziet u door gebruik van allerlei ingewikkelde termen door de bomen het bos niet meer.

Netwerk Nederland kan ook voor uw bedrijf alles uit handen nemen. Ons energie management resulteert in een structurele reductie in kosten en tijd! Nooit meer vervelende telefoontjes of te veel betalen voor uw energie. U heeft een vast aanspreekpunt en wij regelen alles voor uw onderneming.

GRATIS INVENTARISATIE

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel ons of laat uw gegevens achter voor een gratis inventarisatiegesprek. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!