MKB uitdaging

Ik wil het best passende energiecontract voor mijn bedrijf

Bij Netwerk Nederland begrijpen we dat het vinden van het juiste energiecontract voor uw bedrijf een belangrijke beslissing is. Als ondernemer wilt u zeker weten dat uw energieverbruik efficiënt is en dat u niet te veel betaalt. Daarom zijn wij er om u te helpen!

U bent nog aan het nadenken welk energiecontract het beste is voor uw onderneming. Misschien heeft u al wel gehoord over verschillende energiecontracten, maar weet u nog niet zeker welke het beste bij uw bedrijf past. Geen probleem!

Altijd passend bij uw zakelijke behoeften

Wij zijn er om u te helpen en u te begeleiden tijdens dit proces.

Tijdens dit verkennende proces is het slim om een paar dingen te overwegen. Welke soort energiecontract is passend voor uw bedrijf (dynamisch of vast), hoelang wilt u eraan vast zitten, de tarieven en mogelijke extra’s zoals bijvoorbeeld duurzaamheidsopties. 

 
Het is ook handig om rekening te houden met de grootte van uw bedrijf en uw verwachte energieverbruik.
0 + MKB-ers kiezen al voor Netwerk Nederland als zakelijk energie partner

Daarom kiest u ook voor Netwerk Nederland

Wij zijn specialisten

Onze specialisten weten alles van de energiemarkt en geven u slim advies

Altijd een passende oplossing

We matchen het energiecontract perfect met wat uw bedrijf nodig heeft

De scherpste tarieven

Dankzij onze marktkennis weten we de beste tarieven, zodat u uw energiekosten verlaagt

Makkelijk

Wij regelen alles voor u, van contracten vergelijken tot het overstappen naar een nieuwe energieleverancier.

Hoe nu verder?

U neemt contact met ons op. We luisteren aandachtig naar uw behoeften. We stellen enkele gerichte vragen over uw bedrijf. Vervolgens gaan onze consultants direct voor u aan de slag om het beste energiepakket voor u te vinden. Als we deze hebben gevonden, nemen we weer contact met u op en leggen we alles uit in begrijpelijke taal.

Melisia Suic

Adviseur zakelijke energie

Anel Omeragic

Adviseur zakelijke energie

Luc Smits

Adviseur zakelijke energie

Veel gestelde vragen

We zijn er voor u met antwoorden

Wat zijn de kosten voor het advies van Netwerk Nederland?

Het advies dat we aan je geven is volledig kosteloos. Je kunt dus gebruikmaken van onze expertise zonder extra kosten. Pas als wij de voordeligste tarieven hebben gevonden, berekenen wij advieskosten. Deze maken we vooraf inzichtelijk, je weet exact waar je aan toe bent!

Kan ik ook als startende ondernemer bij jullie terecht?

Jazeker! Bij Netwerk Nederland helpen we ondernemers van alle soorten en maten. Of je nu net bent gestart met je bedrijf of al jaren actief bent, wij staan voor je klaar om je te begeleiden bij het vinden van het juiste energiecontract.

Wat gebeurt er nadat ik contact heb opgenomen met Netwerk Nederland?

Zodra je contact met ons hebt opgenomen, plannen we een vrijblijvend gesprek in. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we jouw wensen en behoeften. Vervolgens zullen wij aan de slag gaan met het vinden van het meest geschikte energiecontract voor je bedrijf. We houden je gedurende het hele proces op de hoogte en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Krijg ik een betere deal als ik rechtstreeks bij de energieleverancier zou inkopen?

Nee, integendeel! Door samen te werken met verschillende energieleveranciers kunnen wij de beste deals en tarieven voor jou onderhandelen. Je profiteert dus van de collectieve kracht van Netwerk Nederland.

Kan ik mijn huidige energiecontract opzeggen voordat het afloopt?

Ja, in veel gevallen is het mogelijk om je huidige energiecontract voortijdig te beëindigen. Onze consultants helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing, rekening houdend met eventuele opzegkosten en boetes. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zakelijke energie gewoon goed geregeld

Met onze kennis en persoonlijk advies en met besparing als focus, kunt u op ons rekenen. Voel u vrij om vandaag nog contact op te nemen en te ontdekken hoe we u van dienst kunnen zijn.