MKB uitdaging

Ik wil mijn auto's opladen
bij mijn bedrijf

Als ondernemer wil je graag meewerken aan een duurzame toekomst. En wil je geld besparen op brandstof. Dan is het opladen van elektrische auto’s bij jouw bedrijf een slimme zet. Wij staan klaar voor je om je te helpen deze stap te zetten.

Elektrische auto’s zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw imago als ondernemer. Je laat daarmee zien dat je als ondernemer bewust bezig bent met duurzaamheid en het milieu.

Waarom elektrische auto's opladen bij jouw bedrijf?

  • Besparen op je kosten | het opladen van auto’s kan je flink wat geld besparen. Elektriciteit kost meestal minder dan gewone brandstof, waardoor je minder geld kwijt bent aan onderhoud en bedrijfskosten. Daarnaast zijn er allerlei subsidies beschikbaar die het installeren van oplaadpunten bij jouw bedrijf extra interessant maken.
  • Gemak & flexibel | Met laadpunten bij jouw bedrijf kun je elektrische auto’s altijd en snel opladen, zonder dat je hoeft te wachten bij openbare laadpalen. Dat geeft jou en je team de vrijheid om altijd met een volle batterij op weg te gaan.
0 + MKB-ers kiezen al voor Netwerk Nederland als zakelijk energie partner

Daarom kies jij ook voor Netwerk Nederland

De juiste expertise

Bij Netwerk Nederland begrijpen we dat laadpunten installeren bij jouw bedrijf best ingewikkeld kan zijn. Daarom staan wij voor je klaar met op maat gemaakte expertise en ondersteuning.

De juiste keuze

Onze experts helpen jou bij het kiezen van het juiste laadsysteem dat past bij jouw bedrijf en wagenpark. Wij regelen niet alleen de installatie van de laadpunten, maar geven ook advies over subsidies en andere financiële voordelen.

Klaar voor de toekomst

En alsof dat nog niet genoeg is, denken we ook aan mogelijke toekomstige uitbreidingen. We zorgen ervoor dat jouw laadinfrastructuur klaar is voor de groeiende wereld van elektrische mobiliteit.

Hoe nu verder?

Je neemt contact met ons op. We luisteren aandachtig naar jouw behoeften. We stellen enkele gerichte vragen over je bedrijf. Vervolgens gaan onze consultants direct voor jou aan de slag om de beste laadpalen voor je te vinden. Als we deze hebben gevonden, nemen we weer contact met je op. Onze experts op het gebied van zakelijk auto’s opladen:

Dirk Wiersema

Adviseur zakelijk verduurzamen

Daan Schrooten

Coach zakelijk verduurzamen

Shanida Klijnstra

Hoofd klantenservice

Veel gestelde vragen

We zijn er voor je met antwoorden

Liever direct contact?

Vind je het antwoord op jouw vraag niet hier? Neem dan contact met ons op.

Zijn er subsidies beschikbaar voor het installeren van laadpunten bij mijn bedrijf?

Zeker weten! Vaak zijn er subsidies beschikbaar voor het plaatsen van laadpunten bij jouw bedrijf. We staan klaar om je te helpen bij het regelen van deze financiële voordelen.

Hoe lang duurt het opladen van een elektrische auto?

De laadtijd van een elektrische auto kan variëren, afhankelijk van het type auto en het laadsysteem dat je gebruikt. Over het algemeen duurt het opladen van een lege batterij tussen de 4 en 8 uur.

Kan ik mijn laadpunten delen met andere bedrijven of particulieren?

Zeker, je kunt laadpunten delen. Netwerk Nederland geeft je advies over hoe je dit het beste kunt aanpakken en welke oplossingen het meest geschikt zijn voor het delen van jouw laadpunten.

Zakelijke energie gewoon goed geregeld

Als ondernemer wil je meegaan met de trend van elektrisch rijden. Samen op weg naar een groenere toekomst?

  • Wat wij doen
  • Over ons
  • Nieuws