MKB uitdaging

Ik wil mijn auto's opladen
bij mijn bedrijf

Als ondernemer wilt u graag meewerken aan een duurzame toekomst. En wilt u geld besparen op brandstof. Dan is het opladen van elektrische auto’s bij uw bedrijf een slimme zet. Wij staan klaar om u te helpen om deze stap te zetten.

Elektrische auto’s zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw imago als ondernemer. U laat daarmee zien dat u als ondernemer bewust bezig bent met duurzaamheid en het milieu.

Waarom elektrische auto's opladen bij uw bedrijf?

Met het opladen van auto’s kunt u flink wat geld besparen. Elektriciteit kost meestal minder dan gewone brandstof, waardoor u minder geld kwijt bent aan onderhoud en bedrijfskosten. Daarnaast zijn er allerlei subsidies beschikbaar die het installeren van oplaadpunten bij uw bedrijf extra interessant maken.

Met laadpunten bij uw bedrijf kunt u elektrische auto’s altijd en snel opladen, zonder dat u hoeft te wachten bij openbare laadpalen. Dat geeft u en uw team de vrijheid om altijd met een volle batterij op weg te gaan.

0 + MKB-ers kiezen al voor Netwerk Nederland als zakelijk energie partner

Daarom kiest u ook voor Netwerk Nederland

De juiste expertise

Bij Netwerk Nederland begrijpen we dat laadpunten installeren bij uw bedrijf best ingewikkeld kan zijn. Daarom staan wij voor u klaar met op maat gemaakte expertise en ondersteuning.

De juiste keuze

Onze experts helpen u bij het kiezen van het juiste laadsysteem dat past bij uw bedrijf en wagenpark. Wij regelen niet alleen de installatie van de laadpunten, maar geven ook advies over subsidies en andere financiële voordelen.

Klaar voor de toekomst

En alsof dat nog niet genoeg is, denken we ook aan mogelijke toekomstige uitbreidingen. We zorgen ervoor dat uw laadinfrastructuur klaar is voor de groeiende wereld van elektrische mobiliteit.

Hoe nu verder?

U neemt contact met ons op. We luisteren aandachtig naar uw behoeften. We stellen enkele gerichte vragen over uw bedrijf. Vervolgens gaan onze consultants direct voor u aan de slag om de beste laadpalen voor u te vinden. Als we deze hebben gevonden, nemen we weer contact met u op. Dit zijn onze experts op het gebied van zakelijk auto’s opladen:

Dirk Wiersema

Adviseur zakelijk verduurzamen

Daan Schrooten

Coach zakelijk verduurzamen

Shanida Klijnstra

Hoofd klantenservice

Veel gestelde vragen

We zijn er voor u met antwoorden

Liever direct contact?

Staat uw vraag of antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Zijn er subsidies beschikbaar voor het installeren van laadpunten bij mijn bedrijf?

Zeker weten! Vaak zijn er subsidies beschikbaar voor het plaatsen van laadpunten bij jouw bedrijf. We staan klaar om je te helpen bij het regelen van deze financiële voordelen.

Hoe lang duurt het opladen van een elektrische auto?

De laadtijd van een elektrische auto kan variëren, afhankelijk van het type auto en het laadsysteem dat je gebruikt. Over het algemeen duurt het opladen van een lege batterij tussen de 4 en 8 uur.

Kan ik mijn laadpunten delen met andere bedrijven of particulieren?

Zeker, je kunt laadpunten delen. Netwerk Nederland geeft je advies over hoe je dit het beste kunt aanpakken en welke oplossingen het meest geschikt zijn voor het delen van jouw laadpunten.

Zakelijke energie gewoon goed geregeld

Als ondernemer wilt u meegaan met de trend van elektrisch rijden. Samen op weg naar een groenere toekomst?