MKB uitdaging

Ik wil een beter inzicht in mijn energiehuishouding

Als ondernemer ben je continu op zoek naar een manier om kosten te besparen en efficiënter te werken. Het is slim om je energieverbruik eens onder de loep te nemen. De energierekening is vaak een flinke hap uit je budget. Inzicht in je energiehuishouding en het optimaliseren van je energieverbruik kan als snel veel geld schelen.

Bij Netwerk Nederland begrijpen we dat het verkrijgen van inzicht in je energiehuishouding geen eenvoudige taak is. Daarom hebben we handige tools en services om je een handje te helpen.

Een eerste stap

Energiecheck

Onze slimme energie-experts duiken in de energiezaken van je bedrijf. Ze analyseren je energieverbruik, kijken waar het beter kan en geven handige tips om kosten te besparen.

Direct vaste tarieven

Advies op maat

Elk bedrijf is anders en bij Netwerk Nederland zijn we groot fan van een advies op maat. Dan kunnen we namelijk het beste helpen.

Up-to-date overzicht

Energie monitoring (EMS)

Wil jij weten hoeveel energie je wanneer verbruikt? Dan is het energiemonitoringssysteem echt iets voor jou.

Hoe nu verder?

Je neemt contact met ons op. We luisteren aandachtig naar jouw behoeften. We stellen enkele gerichte vragen over je bedrijf. Vervolgens gaan onze consultants direct voor jou aan de slag om de beste mogelijkheden voor energie management. Als we deze hebben gevonden, nemen we weer contact met je op. Onze experts op het gebied van energie management systemen:

Dirk Wiersema

Adviseur zakelijk verduurzamen

Daan Schrooten

Coach zakelijk verduurzamen

Sebastiaan Wassink

Adviseur zakelijke energie

Veel gestelde vragen

We zijn er voor je met antwoorden

Liever direct contact?

Vind je het antwoord op jouw vraag niet hier? Neem dan contact met ons op.

Hoe lang duurt een energiecheck?

Een energiecheck duurt gemiddeld 1 tot 2 weken, afhankelijk van de complexiteit van je bedrijf en energieverbruik.

Welke gegevens moet ik opsturen voor een energiecheck?

Om een goed en volledig beeld te schetsen ontvangen we de jaarrekening, de EAN nummers en de laatste twaalf maandfacturen van je stroom- en gasaansluiting van de huidige energieleverancier. Dat is alles. Als je je huidige energiecontract ook meestuurt, kunnen we je nog beter en sneller helpen.

Wanneer begin ik resultaten te zien nadat ik jullie advies heb opgevolgd?

De snelheid waarmee je resultaten kunt verwachten hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang van je bedrijf en de huidige staat van je energiehuishouding. Meestal zien onze klanten binnen enkele maanden positieve veranderingen, zowel op financieel gebied als op gebied van duurzaamheid.

Wat kost het om gebruik te maken van de de energiecheck of een advies op maat?

De energiecheck en een advies op maat zijn gratis. Als we met elkaar verder gaan, sturen we je een offerte op maat met de specifieke diensten en services waar jij blij van wordt.

Werkt het energiemonitoringssysteem alleen voor grotere bedrijven?

Ons energiemonitoringssysteem is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Of je nu een winkel runt of een grote fabriek hebt, wij kunnen je helpen om inzicht te krijgen in je energieverbruik en kosten te besparen.

Zakelijke energie gewoon goed geregeld

Wil jij ook grip op je energiezaken? Wij kijken graag met je mee. Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.

  • Wat wij doen
  • Over ons
  • Nieuws