Vragen over zakelijke energie?
074-2504552
Contact
Vragen over zakelijke energie?074-2504552
Volg ons

Kom werken bij Netwerk Nederland!

Wil jij een directe bijdrage leveren aan het verduurzamen van zakelijk Nederland?

Wij zijn een adviesbureau voor zakelijke energie met een unieke familiecultuur én duidelijke ambities. We zetten onze mensen op één, dan komt de rest vanzelf. Onze collega’s worden gedreven door een gezamenlijk doel: wij zijn er voor alle ondernemers in Nederland en we helpen hen met een duurzame toekomst.

0
mooie
vacatures
0
HBO
afstudeerplekken
beschikbaar
0
MBO stageplaatsen
beschikbaar

De afgelopen periode is de energiemarkt veranderd. Niemand heeft de berichtgeving gemist, en ook niemand ontkomt aan de gevolgen. Het raakt ons allemaal.

 

Verplichte verduurzaming, energielabels en de Energiebesparingsplicht: het zijn voorbeelden van wettelijke verplichtingen voor zakelijk Nederland. Deze verplichtingen vergen veel tijd en energie van de ondernemers. Bovendien brengen ze zorgen met zich mee, omdat de continuïteit van een onderneming op het spel kan komen te staan.

 

Ons team van consultants, strategen en rekenwonders is continu op zoek naar gedreven mensen die onze opdrachtgevers willen helpen in deze dynamische energiemarkt. Word jij enthousiast van verduurzamen? Wil je contact onderhouden met overheden en de Autoriteit Consument en Markt? En wil je een directe bijdrage leveren aan zakelijk verduurzamen? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken!

Netwerk Nederland staat voor openheid in denken, doen en durven

Onze cultuur

Onze mensen zijn onze kracht. Onze bedrijfscultuur is die van een familie: iedereen verdient een warm welkom en de kans om zich te bewijzen. Wij staan voor openheid in denken, doen en durven. We behandelen mensen als gelijken en hebben oog voor ieders talenten.

Academy
Bij ons halen mensen het maximale uit zichzelf en elkaar. Iedereen mag alles leren! We geven de ruimte om persoonlijk te groeien, in de vorm van interne en externe opleidingen. Ook bundelen we krachten vanuit verschillende disciplines binnen de organisatie.

Werkplezier
Wij hebben vooral veel plezier in wat we doen en halen onze motivatie uit wat we bereiken voor onze opdrachtgevers.

Kernwaarden staan centraal
Wij handelen iedere dag naar onze kernwaarden. Onze klanten beoordelen ons daarop, maar dat doen we ook als collega’s onderling.

Integer

Integriteit is de basis voor groei en samenwerking. Integer zijn staat ook voor kwetsbaarheid en de morele kwaliteit van je gedrag. We hebben respect voor elkaar en empathie voor de ander, juist als die ander een eigen denkwijze heeft. Zo ontstaat begrip en kennen we elkaars verwachtingen.

Waarde

We willen blijven leren om steeds van waarde te zijn voor onze opdrachtgevers. We streven er altijd naar om de beste te zijn, met het beste advies voor onze opdrachtgevers. En we doen wat we zeggen. Samen met onze collega’s zijn we succesvoller dan alleen. En successen vieren we graag!

Toekomstgericht

De wereld verandert, en wij veranderen mee. Als we voorop willen lopen, moeten we blijven leren. Wat gisteren de waarheid was, kan morgen anders zijn. Dat vraagt om bereidheid en flexibiliteit om soepel mee te bewegen en vooruit te kijken.

Kom jij ook werken bij hét aanspreekpunt voor zakelijke energie in Nederland?

Onze vacatures

Dagelijks draag jij bij aan het succes van onze klanten en werk jij samen met jouw collega’s aan de toekomst van volgende generaties.

Wil jij werken in de sfeer van een familiebedrijf, samen met deskundige collega’s in een enthousiast team? Neem dan snel contact met ons op door jouw motivatie naar ons te e-mailen. We plannen dan zeker een afspraak met je.

Consultant zakelijke energie

Als consultant zakelijke energie sta je continu in contact met je klant. Je adviseert, coördineert en managet de energiehuishouding en focust daarbij op een duurzame toekomst voor de organisatie.

Adviseur zakelijke energie

Als adviseur zakelijke energie ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van onze opdrachtgevers en de schakel tussen consultants en klant. Je plant, zet de lijnen uit en coördineert.

Marketeer

Als marketeer beheer je onze trots. In een jong team zet je samen met je collega’s de koers uit. Je weet trends op het gebied van zakelijke energie te combineren met jouw kennis van social media, beursplanning of campagne voeren.

Administratief medewerker

Ben jij administratief sterk onderlegd en weet jij zaken in goede banen te leiden en te coördineren? Ben jij op zoek naar een functie in de administratie? En wil jij jouw kennis inzetten bij een bedrijf dat midden in de circulaire economie staat?

Developer

Wij groeien van legacy naar digital. Vanuit deze gedachte weet jij als geen ander vraagstukken te digitaliseren op een van onze websites, portals of apps. Ook ben je de kartrekker in interne automatiseringsprojecten.

Medewerker klantenservice

Als medewerker van de klantenservice ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van onze opdrachtgevers. 

Afstuderen bij Netwerk Nederland

Ben jij op zoek naar een afstudeerplek waar je zelfstandig, flexibel maar doelgericht werkt aan je eigen project? Je gaat samen met ons een opdracht formuleren op het gebied van marketing en communicatie. Je werkt op de afdeling Marketing zelfstandig aan je project, terwijl je wel alle voordelen voelt van het samenzijn met je collega’s, die je ook van de nodige feedback voorzien.

We hebben meerdere afstudeerplekken beschikbaar!

Stagelopen bij Netwerk Nederland?

Als stagiaire ben je bij ons een directe meerwaarde. Je bent een direct onderdeel van een team en je hebt vast aanspreekpersonen.
 

Daarnaast leer je veel, zowel in jouw vakgebied maar ook over de energiemarkt. Je werkt aan je persoonlijke doelen, je schoolopdrachten en aan projecten die ons werk leuk maken: het verduurzamen van zakelijk Nederland.

Stage Junior Accountmanager / Consultant

Als accountmanager zakelijke energie sta je continu in contact met je klant. Je adviseert, coördineert en managet de energiehuishouding. als stagiaire loop je mee met een consultant en je werkt plannen op kantoor uit.

Stage Commercieel medewerker / Adviseur

Als adviseur zakelijke energie ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van onze opdrachtgevers en de schakel tussen consultants en klant. als stagiaire werk je samen met onze adviseurs: je plant, zet de lijnen uit en coördineert.

Stage Marketing & Communicatie

Als marketeer beheer je onze trots. Je zet samen met je collega’s de koers uit en weet trends op het gebied van zakelijke energie te vertalen in blogs, social media berichten en frisse nieuwe ideeën werk je uit.

Wil jij een toffe stage, waar je veel leert in jouw vakgebied én over de verduurzaming van Nederland? Vul het formulier in en wij nemen altijd contact met je op!

Wil jij werken in een team van enthousiaste professionals? 

Samenwerken met Netwerk Nederland betekent dat je je richt op het verduurzamen van zakelijk Nederland. Dat doen we in enthousiaste teams, met de prettige sfeer van een familiebedrijf.

Spreek dit je aan? Neem dan snel contact met mij op!

Anosh Ahad
HR

Telefonisch

Wilt u direct contact? Ik ben op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 12:00 uur via 074-2504552

E-mail

Per e-mail ben ik bereikbaar op
advies@netwerknederland.nl

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.

    CV uploaden