Wilco Gijsbertsen
Consultant zakelijke energie

Wil jij een directe bijdrage leveren aan het verduurzamen van zakelijk Nederland?

Wij zijn een adviesbureau voor zakelijke energie met een unieke familiecultuur én duidelijke ambities. We zetten onze mensen op één, dan komt de rest vanzelf. Onze collega’s worden gedreven door een gezamenlijk doel: wij zijn er voor alle ondernemers in Nederland en we helpen hen met een duurzame toekomst.

De afgelopen periode is de energiemarkt veranderd. Het raakt ons allemaal.

De afgelopen periode is de energiemarkt veranderd. Niemand heeft de berichtgeving gemist, en ook niemand ontkomt aan de gevolgen. Het raakt ons allemaal.

Verplichte verduurzaming, energielabels en de Energiebesparingsplicht: het zijn voorbeelden van wettelijke verplichtingen voor zakelijk Nederland. Deze verplichtingen vergen veel tijd en energie van de ondernemers. Bovendien brengen ze zorgen met zich mee, omdat de continuïteit van een onderneming op het spel kan komen te staan.

Ons team van consultants, strategen en rekenwonders is continu op zoek naar gedreven mensen die onze opdrachtgevers willen helpen in deze dynamische energiemarkt. 

Word jij enthousiast van verduurzamen? Wil je contact onderhouden met overheden en de Autoriteit Consument en Markt? En wil je een directe bijdrage leveren aan zakelijk verduurzamen? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken!

Waar wij voor staan

Onze mensen zijn onze kracht. Onze bedrijfscultuur is die van een familie: iedereen verdient een warm welkom en de kans om zich te bewijzen. Wij staan voor openheid in denken, doen en durven. We behandelen mensen als gelijken en hebben oog voor ieders talenten.

Academy
Bij ons halen mensen het maximale uit zichzelf en elkaar. Iedereen mag alles leren! We geven de ruimte om persoonlijk te groeien, in de vorm van interne en externe opleidingen. Ook bundelen we krachten vanuit verschillende disciplines binnen de organisatie.

Werkplezier
Wij hebben vooral veel plezier in wat we doen en halen onze motivatie uit wat we bereiken voor onze opdrachtgevers.

Handelen naar  en beoordelen op kernwaarden
Onze kernwaarden, krachtige principes die niet alleen onze identiteit definiëren, weerspiegelen onze aanpak en werkwijze. Ze zijn het DNA van onze organisatie en verklaren waarom we altijd vooroplopen en de maatstaf vormen voor succes.

Altijd het goede doen

Wij zijn geen organisatie die zich compromitteert. We staan altijd garant voor een positieve bijdrage in iedere vorm van onze communicatie, en onze rechtvaardigheid en vastberadenheid zijn ongeëvenaard.

Het resultaat voor onze opdrachtgever staat altijd op de eerste plaats. Wij communiceren vanuit het hart, daarmee zijn wij niet alleen recht door zee, maar ook altijd eerlijk en transparant.

Moed om te veranderen

Middelmatigheid is niet voor ons weggelegd; we omarmen uitdagingen Wij gaan altijd die extra mijl waar anderen aarzelen. Wij zijn niet bang om elkaar de waarheid te zeggen, omdat we geloven dat dat ons verder brengt.

We zien verandering niet als een bedreiging, maar als een kans om voorop te lopen. Want de wereld verandert. Als we voorop willen lopen, moeten we blijven leren. Dat vraagt om bereidheid en flexibiliteit.

Getting Sh*t done!

Onze actiegerichtheid en betrouwbaarheid: woorden zijn niets zonder daden. We beloven niet alleen, we leveren ook, elke keer opnieuw. We verzetten bergen en komen altijd onze beloftes na. We zijn vastbesloten om de klus te klaren, om te doen wat we zeggen, en om altijd in actie te komen. 

Onze reputatie is gebouwd op betrouwbaarheid en het consequent nakomen van onze verplichtingen.

Onze vacatures

Dagelijks draag jij bij aan het succes van onze klanten en werk jij samen met jouw collega’s aan de toekomst van volgende generaties.

Wil jij werken in de sfeer van een familiebedrijf, samen met deskundige collega’s in een enthousiast team? Neem dan snel contact met ons op door jouw motivatie naar ons te e-mailen. We plannen dan zeker een afspraak met je.

Wil jij een toffe (afstudeer)stage, waar je veel leert in jouw vakgebied én over de verduurzaming van Nederland?

Afstuderen bij Netwerk Nederland

Ben jij op zoek naar een afstudeerplek waar je zelfstandig, flexibel maar doelgericht werkt aan je eigen project? Je gaat samen met ons een opdracht formuleren op het gebied van marketing en communicatie. Je werkt op de afdeling Marketing zelfstandig aan je project, terwijl je wel alle voordelen voelt van het samenzijn met je collega’s, die je ook van de nodige feedback voorzien.

We hebben meerdere afstudeerplekken beschikbaar!

Stagelopen bij Netwerk Nederland?

Als stagiaire ben je bij ons een directe meerwaarde. Je bent een direct onderdeel van een team en je hebt vast aanspreekpersonen. Daarnaast leer je veel, zowel in jouw vakgebied maar ook over de energiemarkt. Je werkt aan je persoonlijke doelen, je schoolopdrachten en aan projecten die ons werk leuk maken: het verduurzamen van zakelijk Nederland.

We hebben meerdere stageplekken beschikbaar, waaronder marketing en communicatie en accountmanager!

Ben jij onze nieuwe collega?

Bij ons ben je verzekerd werken in een leuk team, professionaliteit, integriteit en persoonlijke ontwikkeling. Heb je vragen over één van bovenstaande vacatures? Neem dan snel contact met ons op!