Bespaar tot 30% op uw zakelijke energietarieven

Via de beste inkoopstrategie, specifiek voor uw onderneming

Daan Schrooten
Energiecoach

Bepaal hier direct uw energietarieven

kWh
normaal kWh/jaar
kWh
dal kWh/jaar
kWh
normaal kWh/jaar
kWh
dal kWh/jaar
m3
m3/jaar
Vrijblijvend en kosteloos

Wij zijn 100% onafhankelijk

Wij werken met alle betrouwbare energieleveranciers. Onze marktanalisten weten precies op het juiste moment de scherpste tarieven te bepalen. Wij voeren dagelijks onderhandelingen over de contracten en regelen de gehele overstap voor u.

Sebastiaan Wassink
Adviseur zakelijke energie

Hoe wij werken

Gas en stroom worden, net als aandelen, via beurzen verhandeld. Tussen het moment dat de energieleverancier u een vast tariefaanbod doet en het moment dat de inkoop op de beurs wordt gedaan, kunnen koersen snel veranderen.

Afhankelijk van de manier van inkopen, is een eventueel voordeel voor de energieleverancier óf voor u als afnemer. Wij zorgen ervoor dat dit voordeel altijd richting u komt!

Daarmee garanderen wij de laagste en meest eerlijke energieprijs.

Wat onze klanten over ons zeggen

camping hengeland
camping hengeland
23/02/2024
een fijn bedrijf om mee samen te werken denken echt met de ondernemer mee en helpen je ook met de vraagstukken zoals we hadden om ons bedrijf te verduurzamen.
Boscamping Appelscha
Boscamping Appelscha
15/02/2024
Een fijne club mensen, die graag hun best voor je doen. Korte lijntjes en snel antwoord op vragen en bij problemen.
andre Knol
andre Knol
05/02/2024
dankzij netwerknederland hebben wij de komende 3 jaar een net tarief kunnen onderhandelen
vincentravenshorst
vincentravenshorst
02/01/2024
Prima service, correcte mensen. Hier word nog met de klant meegedacht.
jermainehasper
jermainehasper
18/12/2023
Met behulp van Teamleider Advies Melisia S. hebben wij voor de aankomende jaren minder kosten. door goede adviezen hebben wij strategisch kunnen inkopen. Ook in het verleden heeft ze veel problemen opgelost met Leverancier Gulf Gas and Power. -Vorige Review Ons bedrijf (Fitnesscentrum Performance) heeft in 2018 contact gehad met Netwerk Nederland. Na het gesprek kwam eruit dat wij teveel energie belasting betaalden. Essent zei dat dat niet mogelijk was. Netwerk Nederland heeft er voor gezorgd dat wij circa €3.000,- terug hebben gekregen over meerdere jaren.
Finance Rail wagon services
Finance Rail wagon services
30/11/2023
Netwerk Nederland - Luc Smiths Hartelijk dank voor de snelle support voor het afsluiten van het contract. De professionaliteit en klantgericht komt goed tot uiting in de persoonlijke meeting(s). Het advies is maatwerk!
Jos ter Brugge
Jos ter Brugge
17/11/2023
Ik wil Netwerk Nederland erg bedanken voor de snelheid waarmee ze mij correct en kosteloos hebben geholpen. Ik dacht een mooi voordelig 3 jarig contract afgesloten te hebben, maar kreeg een raar onderbuik gevoel toen ik het later goed ging doorlezen. Netwerk Nederland was al 5 jaar na volle tevredenheid mijn aanspreekpunt, na gesproken te hebben met Melisia heeft ze alles voorgelegt bij haar collega Shanida van de compliance-afdeling. Binnen now time hadden ze mijn dossier opgepakt en met succesvol afgerond. Chapeau voor Melisia en Shanida van de compliance-afdeling. Jos ter Brugge
Wendela Versprille
Wendela Versprille
24/08/2023
VvE Wilbertsheem was op zoek naar een onafhankelijke partij om gas en elektra in te kopen. Melisia van Netwerk Nederland heeft onze vraag goed opgepakt. De communicatie was zeer transparant, het advies dat ze gegeven heeft omtrent de inkoop, groot/kleinverbruik aansluitingen waarmee we konden besparen op meetkosten en mogelijke belastingteruggaven zijn bijzonder waardevol geweest. Deze partij is zeker aan te bevelen en heeft een goede concurrentiepositie op de markt.
berry janssen
berry janssen
19/07/2023
In mei 2023 in contact gekomen met Netwerk Nederland,we hebben samen goed alles doorlopen,eerlijke mensen, eerlijk advies met melisia contact gehad,en nog eens van haar kant een eerlijk antwoord,ik wil jullie hiervoor nogmaals hartelijk danken. op naar een zonnige TOEKOMST.HOF VAN HEDEN en JTK vof SUCCES MET DE ONDERNEMING

Liever eerst persoonlijk contact?

Ons team van energieprofessionals staat voor u klaar. In een persoonlijk gesprek ontvangt u vrijblijvend meer informatie, specifiek voor uw onderneming. Al meer dan 2500 ondernemers gingen u voor.

Anel-new

Anel Omaragic
Adviseur zakelijke energie

Persoonlijk contact

Heeft u liever direct persoonlijk contact? Neem telefonisch contact op met mij of één van mijn collega's van 09.00 - 12.00 uur of van 13.00 - 16.00 uur.

Melisia Suic
Adviseur zakelijke energie

Meli-new

Bezoek ons kantoor

Wij zijn echte mensen die u kunt ontmoeten. Wel vinden wij het belangrijk dat u de juiste aandacht krijgt, daarom werken we uitsluitend op afspraak.

Doeke-new

Doeke Yska
Adviseur zakelijke energie

Gesprek op uw locatie

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom ontmoeten ik of één van mijn collega's u graag en vrijblijvend op uw locatie.