Laat uw energiecontract controleren

Neem contact met mij op

Mijn naam is Melisia Suic. In een vrijblijvend adviesgesprek controleren wij uw energierekening en contract. Mochten we constateren dat u gedupeerd bent dan kunnen wij gegarandeerd de problemen voor u oplossen.

Bent u een ondernemer met zonnepanelen en heeft u een dynamische energiecontract? Dan is het noodzakelijk dat u vandaag nog in actie komt.

Wat is er aan de hand?

De overheid lanceerde in 2004 de salderingsregeling als een stimulans om te investeren in zonne-energie. De rekening van het salderen wordt per 12 maanden opgemaakt door de energieleverancier. Bij een contract met een vast tarief gedurende een periode van minimaal 12 maanden wordt het energietarief én de energiebelasting volledig gesaldeerd. Echter hebben steeds meer MKB-bedrijven een dynamisch energiecontract.

Let op!

Hoewel aanvankelijk werd aangenomen dat saldering voor dynamische energiecontracten gelijk zou zijn aan contracten met een vast tarief, hebben gerechtelijke uitspraken energieleveranciers de ruimte gegeven om per uur te salderen. De salderingsregeling wordt in dit geval alleen toegepast op de energiebelasting, maar niet op het energietarief. Begrijpt u het nog?

In de praktijk.

Voor het jaar 2023 schatten we de gemiddelde schade tussen de 5 en 8 eurocent per kWh. Bij een bedrijf met 100 zonnepanelen met een opbrengst van circa 35.000 kWh per jaar is de schade circa € 2.800,- in één leveringsjaar.

Wat moet u doen?

Om te voorkomen dat uw schade verder oploopt is het van groot belang dat u uw situatie laat controleren door ons team van experts. Omdat wij vinden dat alle ondernemers recht hebben op een eerlijke prijs voor hun zonne-energie bieden wij deze service geheel vrijblijvend en zonder kosten aan.

Wij zijn een bedrijf op een missie

Wij geloven dat toegang tot eerlijke energieproducten een recht is voor ieder bedrijf.

Om dit te bereiken werken we binnen ons hele bedrijf rond één centrale missie: wij transformeren de energiemarkt in al zijn omvang voor bedrijven voorgoed: eerlijk en toegankelijk. Hiervoor zetten wij alle middelen in die we hebben;  onze resultaatgerichte mensen, onze eerlijke energieproducten en onze sterke relaties. Terwijl wij deze energiemarkt positief veranderen helpen wij de ambities van duizenden bedrijven mogelijk te maken en inspireren wij ze om duurzaamheid te verankeren.