NieuwsGeschil met energiebedrijven[VIDEO] Energiemissie van Netwerk Nederland: Thema Energiemonitoring

[VIDEO] Energiemissie van Netwerk Nederland: Thema Energiemonitoring

Bent u binnen uw bedrijf verantwoordelijk voor de energiemonitoring? Per 10 maart 2020 is de Nederlandse wet- en regelgeving hieromtrent veranderd en moet aan de regeling en eisen worden voldaan.

De richtlijn is gericht op organisaties en personen die op het terrein van de gebouwde omgeving actief zijn. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om woningcorporaties, gebouweigenaren, huurders, technische dienstverleners, bouwbedrijven, bouwmaterialenindustrie, bouw- en woningtoezichtinstanties, de installatiesector, netbeheerders, architecten, keuringsinstanties en gemeenten.

Wilt u weten welke regels voor u van toepassing zijn en wilt u meer grip op uw energiemanagement? Energiemissie van Netwerk Nederland biedt u handige online tools als energiemonitoring, energie dashboard, digitale factuurcontrole en energiemanagement.

Onze ervaren adviseurs helpen u graag! Neem voor meer informatie contact met ons op!

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat u uw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met u te delen en u toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2024 · Netwerk Nederland