Vragen over zakelijke energie?
074-2504552
Contact
Vragen over zakelijke energie?074-2504552
Volg ons

Energiemonitoring met Energiemissie

Netwerk Nederland is dé onafhankelijke dienstverlener op het gebied van energiemonitoring en energiemanagement. Ons energiemonitoringssysteem Energiemissie is in samenwerking met TNO ontwikkeld en goedgekeurd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Energiemissie is betaalbaar, gebruiksvriendelijk en volledig webbased (in the cloud).

Met Energiemissie kunnen wij u volledig inzicht bieden in het energieverbruik, de impact van een veranderende energiebehoefte en de te behalen besparingen op het gebied van verbruik, kosten en CO² footprint. Via het gemakkelijk te gebruiken dashboard monitort u de resultaten en terugverdientijd van duurzame maatregelen zoals de aanleg van zonnepanelen, ledverlichting en isolatie. Met Energiemissie ligt een succesvolle energietransitie binnen handbereik.

Heeft uw organisatie meerdere energiemeters in verschillende gebouwen en locaties? Energiemissie geeft inzicht in álle aansluitingen. Kantoren, fabrieken, winkels en zelfs bijzondere locaties zonder postcodes, zoals gemalen en openbare verlichting kunnen éénvoudig worden aangesloten.

Neem contact op met één van onze specialisten via 074 – 250 45 52, wij vertellen u graag meer!