NieuwsEnergiekosten besparenZonnepanelen: van duurzame investering naar kat in de zak

Zonnepanelen: van duurzame investering naar kat in de zak

Een groot deel van de Nederlandse bedrijven overweegt het plaatsen van zonnepanelen. Het klinkt natuurlijk ook mooi om zelf groene stroom op te wekken. Maar de verkopers van zonnepanelen hebben een ander belang dan dat uw onderneming heeft. We zien steeds vaker dat verschillende onderdelen door deze ‘cowboys’ niet goed geregeld zijn, met een enorme schade als gevolg.

Er heeft zich een situatie voorgedaan waarbij de zonnepanelen zelfs al op het dak lagen, terwijl de netbeheerder geen toestemming gaf voor de teruglevering.

Om voor uw eigen opgewekte zonne-energie de juiste vergoeding te ontvangen, moet er soms een aanvullende overeenkomst worden vastgelegd. Indien u in de afgelopen periode zonnepanelen heeft geïnstalleerd, is het van groot belang dat u dit zo spoedig mogelijk aan ons doorgeeft. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de rechtmatige vergoedingen aan uw onderneming worden toegekend.

Het is dus van groot belang dat u zaken doet met betrouwbare specialisten die in uw belang handelen. Indien onze specialisten u hiermee kunnen ondersteunen, dan kunt u met ons contact opnemen via service@netwerknederland.nl of tijdens kantooruren via 074-2504552.

MEEST RECENT

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat u uw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met u te delen en u toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2024 · Netwerk Nederland