NieuwsEnergiekosten besparenAnnuleren energiecontracten zeer onverstandig

Annuleren energiecontracten zeer onverstandig

Niemand kan in Nederland een lopende overeenkomst zonder kosten annuleren om elders een veel goedkopere deal vast te leggen. Zowel energieleveranciers als afnemers dienen lopende overeenkomsten volledig uit te dienen. Daarnaast hebben we te maken met de grootste energiecrisis sinds de Tweede Wereldoorlog. De huidige energietarieven zullen dus zeer waarschijnlijk fors hoger zijn dan de tarieven die zijn vastgelegd in de periode voor de crisis. Ons advies: gebruik uw gezonde verstand!

Bent u zelf slachtoffer? Wij helpen u graag!

Bent u zelf slachtoffer van misleiding of oplichting? Dan kunt u contact met ons opnemen voor ondersteuning. Waar mogelijk zullen we namens u meldingen doen bij de toezichthouder ACM en/of aangifte doen bij het Openbaar Ministerie. Het is belangrijk om bij misstanden zoveel mogelijk gegevens – zoals namen en telefoonnummers – te noteren. Mocht u twijfelen over de betrouwbaarheid van een bedrijf, dan kunt u contact met ons opnemen via 074-2504552 of service@netwerknederland.nl

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat u uw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met u te delen en u toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2024 · Netwerk Nederland