Vragen over zakelijke energie?
074-2504552
Bel ons
074-2504552
Plan een afspraak
Vragen over zakelijke energie?074-2504552

Isoleren van gebouwen

Isoleren van gebouwen

Door uw gebouwen zoveel mogelijk te isoleren blijft de warmte in de winter binnen en in de zomer juist buiten. Door isolatie te combineren met slimme oplossingen zoals zonneschermen kunt u verdere energieverspilling voorkomen.

Veel gestelde vragen over isoleren van gebouwen

Ja. Wij controleren dagelijks veel offertes van isolatiebedrijven. Hierdoor zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij helaas 80% van deze offertes afkeuren. De oorzaak hiervan ligt vooral in het gebrek van professionaliteit van veel isolatiebedrijven. Hierdoor kennen wij de juiste partners voor de isolatie van uw gebouw(en).

Door het uitvoeren van de EML (Energiebesparing en Informatieplicht) volgen er maatregelen die u wettelijk gezien verplicht bent om uit te voeren. Als u contact opneemt met één van onze consultants bekijken we samen welke maatregelen prioriteit hebben.

Ieder pand is anders. Netwerk Nederland werkt samen met partners die per situatie kunnen kijken wat uw eventuele besparing mogelijkheden zijn. Samen kijken wij met u naar oplossingen die het best passen bij uw organisatie.

Er zijn binnen ons bedrijf specialisten die de wetten en regels door en door kennen omtrent het terugvorderen van energiebelasting. Door middel van de facturen en de jaarrekeningen te analyseren kunnen wij zien of ook u te veel energiebelasting betaalt.

Heeft u een vraag over de isolatie van uw gebouw? 

Neem gerust contact met mij op. Ik ben uw persoonlijk aanspreekpunt op het gebied van zakelijk verduurzamen. Ik leg u onze werkwijze graag verder uit en samen kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. 

Sebastiaan Wassink
Consultant zakelijk verduurzamen

Telefonisch

Wilt u direct contact? Ik ben op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 12:00 uur via 074-2504552

Per e-mail

Per e-mail bereikt u mij via
advies@netwerknederland.nl

Of vul onderstaand contactformulier in. Onze afdeling advies en ondersteuning neemt dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

[contact-form-7 id="5554" title="Contactformulier 1"]