Vragen over zakelijke energie?
074-2504552
Bel ons
074-2504552
Plan een afspraak
Vragen over zakelijke energie?074-2504552

Energie kostenverlager

Laagste prijsgarantie!
Direct tot 50% besparen op uw energiekosten.

NN Energie Kostenverlager

Bespaar direct tot 50% op uw zakelijke energiekosten.

Netwerk Nederland helpt met het verlagen van uw zakelijke energiekosten, tot wel 50%. Dit doen wij op 3 manieren:

 

  • Door te zorgen voor scherpe energietarieven.
  • Door inzicht te bieden in uw energieverbruik.
  • Door teveel betaalde belastingen terug te vorderen. 

Direct scherpe energietarieven, tot 50% onder uw huidige energietarief

Via ons strategisch inkoopprogramma Energie kostenverlager heeft u gegarandeerd en direct de scherpste tarieven in de markt. Gas en stroom worden, net als aandelen, via beurzen verhandeld. De koersen worden bepaald door diverse complexe en veranderende factoren zoals vraag en aanbod, weersomstandigheden en macro-economische invloeden. Doordat we deze factoren begrijpen, spelen wij direct in op deze veranderende marktomstandigheden en kopen de energie voor u in die op dat moment het scherpst geprijsd is. 

Daarmee bieden wij u altijd de beste energietarieven, precies op maat bij uw onderneming.

Vul hier uw verbruik in en bekijk uw directe besparing.

kWh/jaar
kWh/jaar
m3/jaar
Vrijblijvend en kosteloos

Wat opdrachtgevers zeggen over ons

“Netwerk Nederland heeft me geholpen de goedkoopste energie in te kopen tegen de beste voorwaarden. Ik weet nu voor jaren precies waar ik aan toe ben. Bovendien helpt Netwerk Nederland me met gerichte analyses om onnodig elektriciteitsverbruik te beperken en zo het totale verbruik te verlagen. Dat scheelt niet alleen extra in de kosten, het is ook nog eens goed voor de duurzaamheid van de bedrijfsvoering.”

Wouter Ploeg, eigenaar Eduhint

Lees hier het hele verhaal met Wouter Ploeg

Energiemonitoring: direct inzicht in verspilling

Door uw aansluitingen aan te melden bij ons energiemonitoringsysteem krijgt u direct een gedetailleerd overzicht van uw energieverbruik. U krijgt realtime inzicht in uw zakelijke energieverbruik waardoor u direct ziet op welke uren uw organisatie energie verspilt. Op basis van deze data kunt u uw bedrijfsprocessen aanpassen en energiebesparende maatregelen doorvoeren. Daarnaast heeft u direct inzicht in de resultaten van deze energiebesparende maatregelen.

Verlagen en terugvorderen van energiebelasting

Er zijn verschillende regelingen omtrent het verlagen en/of terugvorderen van energiebelasting. Hoewel dit door de energieleveranciers moet worden geregeld dient de aanvraag hiervoor door de afnemer zelf te worden ingediend. De data analisten van onze rekenkamer kennen alle regelingen en kunnen namens uw organisatie te veel betaalde energiebelasting terugvorderen bij de energieleveranciers en de belastingdienst.

Veel gestelde vragen over Energie kostenverlager

Met ons strategisch inkoopprogramma zorgen wij dat u gegarandeerd altijd de laagste energietarieven heeft, dat u realtime inzicht heeft in uw energieverbruik en dat u nooit teveel energiebelasting betaalt. 

Wij hebben de stelregel dat onze Energie kostenverlager rendabel is vanaf een jaarverbruik van ongeveer 30.000 kWh stroom óf 7.500 m3 gas. In alle sectoren, van agrarisch, maakindustrie of zelfs grootverbruik. 

Wij werken 100% onafhankelijk en uitsluitend in het belang van onze klanten. We zijn er zo van overtuigd dat we u altijd de laagste energietarieven aanbieden dat we u ook de laagste
prijsgarantie bieden. Vindt u ergens anders een lager tarief, dan mag u onze overeenkomst en het energiecontract kosteloos annuleren én u ontvangt € 250,- van ons.

Wij zijn onafhankelijk van energieleveranciers. Hierdoor zijn wij niet gebonden aan een winstmarge of een risico-opslag. Wij kopen voor u energie in waar we dat op dat moment scherp kunnen inkopen, voor een specifieke periode.

De inkoop van zakelijke energie is altijd maatwerk. We stemmen samen met u uw specifieke wensen af op het in te kopen deel energie.

Onze specialisten kennen de energiewetten en -regels door en door. Door uw facturen en de jaarrekeningen te analyseren zien wij direct of u te veel energiebelasting betaalt.

Uw energiezaken goed geregeld met wel hele scherpe energietarieven.

Samenwerken met Netwerk Nederland betekent u verzekerd bent van gegarandeerd de laagste energiekosten, altijd! 

Informeer geheel vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.

Bel met ons
Onze adviseurs zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 12:00 uur via 074-2504552

Stuur ons een e-mail
Onze afdeling advies en ondersteuning is per e-mail bereikbaar op
advies@netwerknederland.nl

Of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 2 werkdagen persoonlijk contact met u op.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.