NieuwsEnergie inkopenBakkerij Leistra: “Ik ben altijd goed geholpen en zaken zijn goed opgepakt”

Bakkerij Leistra: “Ik ben altijd goed geholpen en zaken zijn goed opgepakt”

Zaken doen vanuit een goed hart. Zoals het hoort. We zijn ontroerd en geïnspireerd dat we klant lene Leistra in een moeilijke tijd hebben kunnen ontlasten met zijn zakelijke energievraagstuk. Door flexibel en vanuit ons hart met hem mee te denken hebben wij een groot verschil gemaakt in zijn intense afronding van de zaak. Voor ons is dat vanzelfsprekend. Een kroon op ons werk om deze persoonlijke noot te mogen ontvangen.

Mijn naam is Iene Leistra en samen met mijn vrouw, Jitty, heb ik Bakkerij Leistra 30 jaar lang met heel veel plezier gerund. In 2022 ben ik in contact gekomen met Netwerk Nederland en zij hebben ondersteunt in alle energiezaken. De ervaring die ik heb met Netwerk Nederland heb ik als positief ervaren. Ik ben altijd goed geholpen en zaken zijn goed opgepakt. De bemiddeling tussen Netwerk Nederland en de leverancier(s) is altijd goed verlopen en ik heb nooit lang hoeven te wachten op terugkoppeling. Ik kijk terug op een prettige samenwerking en ik zou Netwerk Nederland bij elke ondernemer aanraden.

Mijn geliefde vrouw is 5 jaar geleden overleden, ook aan rotziekte en ze heeft gestreden tot het einde. Ik heb haar aanwezigheid altijd nog in het bedrijf gevoeld, ondanks dat ze fysiek niet aanwezig was. Zij hield mij op de been de afgelopen 5 jaar om ons bedrijf verder te runnen.

Echter ben ik in 2023 gediagnosticeerd met de ziekte ALS waardoor ik genoodzaakt was om de zaak te sluiten. Het begon bij beenklachten, een klapvoet en rugklachten. Ik heb te horen gekregen dat er geen behandeling voor is, de behandelingen zijn nog in de ontwikkelingsfase. ALS is een ziekte vanuit de hersenen waarbij de spieren langzaam uit gaan. Daar is nu geen medicatie voor.

Momenteel zit ik in een medische molen en leef ik van dag tot dag en laat ik alles op me af komen. Mijn lieve kinderen en kleinkinderen komen mij regelmatig bezoeken en ik maak elke dag heerlijk met mijn hond een wandelingetje.

Ondanks alle narigheid, heb ik het bedrijf op een bijzondere manier kunnen afsluiten. Ik moest sluiten op 1 juli 2023 DOOR ALS maar ik ben nog één keer open geweest VÓÓR ALS. Dat was op 19 december 2023. Ik ben via Serious Request 2023 de stichting ALS Nederland gestart en daar hebben wij het liefst ruim €26.000 omgezet! Daar ben ik enorm dankbaar voor. Zo kijk ik met een prettige blik terug op mijn bedrijfsleven.

Warme groet, Iene Leistra.

 

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat u uw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met u te delen en u toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2024 · Netwerk Nederland