Vragen over zakelijke energie?
074-2504552
Bel ons
074-2504552
Plan een afspraak
Vragen over zakelijke energie?074-2504552

Strategisch Energie Inkopen

Via Strategisch Energie Inkopen kunnen we u altijd scherpe energietarieven bieden.

Stroom en gas worden, net als aandelen, via de beurs verhandeld. Toch zijn er grote prijsverschillen tussen de verschillende energieleveranciers. Dat komt doordat energieleveranciers via verschillende beurzen de diverse leveringsjaren inkopen. Via ons strategisch inkoopprogramma bieden we u toegang tot alle Nederlandse energiebeurzen. Door het gebruik van marktanalyse bepalen we per leveringsjaar welke inkooppositie we innemen.

Marktanalyse huidige energiemarkten

De belangrijkste factoren voor de energiemarkt zijn de extreme toename van de vraag naar stroom en de onzekere gevolgen van het stoppen van de import van Russische gas. In de meeste macro-economische inkoopmodellen zien we een sterke prijsopdrijvende trend. Dagelijks houden onze data-analisten de energiemarkt nauwlettend in de gaten om zo goed mogelijk in te kunnen kopen.

Veel gestelde vragen over strategisch energie inkopen

Strategisch Energie Inkopen is direct kunnen inspringen op de veranderende marktomstandigheden en inkopen op precies uw behoefte nu en in de (nabije) toekomst. 

Dit komt doordat wij onafhankelijk zijn van energieleveranciers. Hierdoor zijn wij niet gebonden aan een winstmarge of een risico-opslag. Wij kopen energie in waar we dat op dat moment scherp kunnen inkopen, voor een specifieke periode.

Wij hebben de stelregel dat Strategisch Energie Inkopen rendabel is vanaf een jaarverbruik van ongeveer 30.000 kWh stroom óf 7.500 m3 gas. In alle sectoren, van agrarisch, maakindustrie of zelfs grootverbruik. 

De inkoop van zakelijke energie is altijd maatwerk. We stemmen samen uw specifieke wensen af om het in te kopen deel energie.

Heeft u een vraag over uw energietarief? 

Neem gerust contact met mij op. Ik ben uw persoonlijk aanspreekpunt op het gebied van zakelijke energietarieven. Ik leg u onze werkwijze graag verder uit en samen kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. 

Doeke Yska
Consultant zakelijke energie

Telefonisch

Wilt u direct contact? Ik ben op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 12:00 uur via 074-2504552

Per e-mail

Per e-mail bereikt u mij via
advies@netwerknederland.nl

Of vul onderstaand contactformulier in. Onze afdeling advies en ondersteuning neemt dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

[contact-form-7 id="5554" title="Contactformulier 1"]