NieuwsEnergie inkopenEnergiemonitoring met Energiemissie

Energiemonitoring met Energiemissie

Netwerk Nederland is dé onafhankelijke dienstverlener op het gebied van energiemonitoring en energiemanagement. Ons energiemonitoringssysteem Energiemissie is in samenwerking met TNO ontwikkeld en goedgekeurd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Energiemissie is betaalbaar, gebruiksvriendelijk en volledig webbased (in the cloud).

Met Energiemissie kunnen wij u volledig inzicht bieden in het energieverbruik, de impact van een veranderende energiebehoefte en de te behalen besparingen op het gebied van verbruik, kosten en CO² footprint. Via het gemakkelijk te gebruiken dashboard monitort u de resultaten en terugverdientijd van duurzame maatregelen zoals de aanleg van zonnepanelen, ledverlichting en isolatie. Met Energiemissie ligt een succesvolle energietransitie binnen handbereik.

Heeft uw organisatie meerdere energiemeters in verschillende gebouwen en locaties? Energiemissie geeft inzicht in álle aansluitingen. Kantoren, fabrieken, winkels en zelfs bijzondere locaties zonder postcodes, zoals gemalen en openbare verlichting kunnen éénvoudig worden aangesloten.

Neem contact op met één van onze specialisten via 074 – 250 45 52, wij vertellen u graag meer!

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat u uw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met u te delen en u toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2024 · Netwerk Nederland