NieuwsWet en regelgeving energie & verduurzamingCoronacrisispakket: per direct maandelijkse energiekosten verlagen

Coronacrisispakket: per direct maandelijkse energiekosten verlagen

Hieronder treft u een overzicht van de verschillende maatregelen die wij voor u kunnen treffen. Wij treden namens u op richting energieleveranciers, tussenpersonen, netbeheerders, meetinstanties en de overheid. Netwerk Nederland is 100% onafhankelijk en werkt exclusief voor u als opdrachtgever. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen één of meerdere maatregelen worden aangevraagd.

✓ Het verlagen van het maandelijkse voorschotbedrag

✓ Verlagen van de kosten voor transport en/of netbeheer

✓ Historisch gedaalde energietarieven vastleggen

✓ Uitstel van betaling energiebelasting

Voor de bovenstaande dienstverlening ontvangt Netwerk Nederland een vergoeding van de energieleveranciers waardoor het niet nodig is u hiervoor extra kosten te berekenen. Terwijl onze experts voor u aan het werk zijn, kunt u zich richten op uw onderneming. 

Om uw energiekosten zo snel mogelijk te verlagen kunt u een email zenden naar service@netwerknederland.nl of bellen naar 074-2504552.

Netwerk Nederland

Eerlijke energietarieven, zakelijk verduurzamen en zelf energie opwekken. Wij zorgen dat jij jouw zakelijke ambities op het gebied van zakelijke energie waarmaakt. Door héél scherp in te kopen, onze kennis met jou te delen en jou toegang te geven tot geweldige producten.

Wij helpen MKB-ers met

Contactgegevens

Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Volg ons

© 2023 · Netwerk Nederland

  • Wat wij doen
  • Over ons
  • Nieuws