Wij zijn hét aanspreekpunt voor zakelijke energie in Nederland

En staan met raad en daad voor u klaar

Onze afdeling advies en ondersteuning staat u graag te woord over energieleveranciers, energie-inkoop of zakelijk verduurzamen.

Wilco Gijsbertsen
Adviseur Zakelijke Energie

Neem gerust contact op!

Als u aan de slag gaat met zakelijke energie, verduurzamen of geschillen staat u er niet alleen voor. Wij zijn er voor u.

Melisia Suic
Teamleider advies & ondersteuning

Energie adviesgesprek

Heeft u een vraag over een nieuw energiecontract? Plan dan zelf een afspraak in met mij of één van mijn collega's, wanneer dit u uitkomt!

Daan Schrooten
Energiecoach

Veel gestelde vragen

Wilt u zelf zoeken naar een antwoord op een vraag? Ik heb antwoorden verzameld op vragen die leven bij MKB-ers op deze FAQ-pagina.

Anel Omeragic
Adviseur zakelijke energie

Persoonlijk contact

Heeft u liever direct persoonlijk contact? U kunt telefonisch contact opnemen met mij of één van mijn collega's van 09.00 uur tot 12.00 uur of van 13.00 tot 16.00 uur.

Contactgegevens Netwerk Nederland

Wij zijn hét aanspreekpunt voor zakelijke energie in Nederland. Daarom staat onze afdeling advies en ondersteuning met raad en daad voor u klaar om uw vragen te beantwoorden met betrekking tot uw zakelijke energie.

Onze afdeling advies en ondersteuning is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Bezoekadres:
Welbergweg 79
7556 PE Hengelo (ov)
Nederland

074-2504552
advies@netwerknederland.nl
KvK 69170029
BTW NL8577 648 83 B01

Contactformulier

Heeft u een specifieke vraag? Vul dan het contactformulier in. Onze afdeling advies en ondersteuning neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.