Zakelijke energie voor industrieterreinen

Neem contact met ons op

Mijn naam is Doeke Yska. In een vrijblijvend adviesgesprek kijk ik mee met uw energievraagstuk. Een informatiemiddag of avond voor alle belanghebbenden behoort tot de mogelijkheden.

Bent u beheerder of aanspreekpunt voor een industrieterrein of bedrijvenpark? Dan loont het om zakelijke energiezaken vanuit ons collectief te regelen.

Collectieve inkoop energie
Door samen energie in te kopen kunnen bedrijven besparen op de leveringskosten. Netwerk Nederland koopt voor meer dan 2500 bedrijven stroom en gas in. Met een totaal handelsvolume van meer dan 1 miljard kWh en m³ gas hebben wij ijzersterke onderhandelingspositie voor zakelijke afnemers. Door ons grote handelsvolume hebben wij toegang tot alle energiebeurzen en alle belangrijke energieleveranciers wat resulteert in lage energiekosten voor ondernemers.

Besparen via strategisch inkoopprogramma
De afgelopen drie jaar is de energiemarkt drastisch verandert. Door de forse toename van zonnepanelen en windmolens is er tijdens de zomermaanden regelmatig een overschot aan stroom. Tegelijkertijd is voor gas, door het conflict in Oekraïne en het sluiten van de Groningse gasvelden, leveringsonzekerheid ontstaan. Doordat we bij het inkopen rekening te houden met marktomstandigheden besparen onze klanten tot 52% op de energiekosten.

Collectief voordeel meetdiensten
Voor grootverbruikers worden de kosten voor de meetdienst separaat in rekening gebracht. Wat veel ondernemers niet weten is dat deze kosten onderhandelbaar zijn. Via ons collectief kunt u tot 25% besparen op deze maandelijkse kosten.

Collectief voordeel zonnepanelen
Voor onze ruim 2.500 klanten onderhandelen wij met de belangrijkste installateurs van zonnepanelen. Door onze collectieve afspraken kunnen besparingen oplopen tot 15% van de aanschafwaarde. Wij bieden oplossingen voor bedrijven in heel Nederland, zelfs als er sprake is van netcongestie.

Verdienen met laadpalen
Door de energietransitie komen er steeds meer elektrische voertuigen. Deze voertuigen moeten natuurlijk opgeladen worden met stroom terwijl er een tekort aan laadpalen is. Daarom verplicht de overheid ondernemers om per 1 januari 2025 laadpalen te hebben. Hoewel u de laadpalen kunt gebruiken om uw voertuigen op te laden bieden wij slimme oplossingen waarmee uw bedrijf geld verdient door de verkoop van stroom aan anderen. Zo wordt een laadpaal een investering in plaats van een kostenpost.

Wij helpen u graag met uw uitdaging! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of via onderstaand formulier.

 

Wij zijn een bedrijf op een missie

Wij geloven dat toegang tot eerlijke energieproducten een recht is voor ieder bedrijf.

Om dit te bereiken werken we binnen ons hele bedrijf rond één centrale missie: wij transformeren de energiemarkt in al zijn omvang voor bedrijven voorgoed: eerlijk en toegankelijk. Hiervoor zetten wij alle middelen in die we hebben;  onze resultaatgerichte mensen, onze eerlijke energieproducten en onze sterke relaties. Terwijl wij deze energiemarkt positief veranderen helpen wij de ambities van duizenden bedrijven mogelijk te maken en inspireren wij ze om duurzaamheid te verankeren.