Persoonlijk contact, daar geloven wij in.

Ons team van energieprofessionals staat voor u klaar. In een persoonlijk gesprek ontvangt u vrijblijvend meer informatie, specifiek voor uw onderneming of specifiek voor uw vraag.

Melisia Suic
Adviseur zakelijke energie

Meli-new

Energie adviesgesprek

Heeft een vraag over uw energiecontract? U wil weten of uw energiecontract nog past bij uw specifieke bedrijfsvoering? Neem contact met mij op of plan direct online een afspraak. Ik help u graag.

Daan-new

Daan Schrooten
Energiecoach

Zonnepanelen, zakelijk verduurzamen of informatieplicht?

Heet u een vraag over zakelijke zonnepanelen, zakelijk verduurzamen of de informatieplicht richting de overheid? Neem contact met mij op of plan direct online een afspraak. Ik sta u graag te woord.

Wat onze klanten over ons zeggen

camping hengeland
camping hengeland
23/02/2024
een fijn bedrijf om mee samen te werken denken echt met de ondernemer mee en helpen je ook met de vraagstukken zoals we hadden om ons bedrijf te verduurzamen.
Boscamping Appelscha
Boscamping Appelscha
15/02/2024
Een fijne club mensen, die graag hun best voor je doen. Korte lijntjes en snel antwoord op vragen en bij problemen.
andre Knol
andre Knol
05/02/2024
dankzij netwerknederland hebben wij de komende 3 jaar een net tarief kunnen onderhandelen
vincentravenshorst
vincentravenshorst
02/01/2024
Prima service, correcte mensen. Hier word nog met de klant meegedacht.
jermainehasper
jermainehasper
18/12/2023
Met behulp van Teamleider Advies Melisia S. hebben wij voor de aankomende jaren minder kosten. door goede adviezen hebben wij strategisch kunnen inkopen. Ook in het verleden heeft ze veel problemen opgelost met Leverancier Gulf Gas and Power. -Vorige Review Ons bedrijf (Fitnesscentrum Performance) heeft in 2018 contact gehad met Netwerk Nederland. Na het gesprek kwam eruit dat wij teveel energie belasting betaalden. Essent zei dat dat niet mogelijk was. Netwerk Nederland heeft er voor gezorgd dat wij circa €3.000,- terug hebben gekregen over meerdere jaren.
Finance Rail wagon services
Finance Rail wagon services
30/11/2023
Netwerk Nederland - Luc Smiths Hartelijk dank voor de snelle support voor het afsluiten van het contract. De professionaliteit en klantgericht komt goed tot uiting in de persoonlijke meeting(s). Het advies is maatwerk!
Jos ter Brugge
Jos ter Brugge
17/11/2023
Ik wil Netwerk Nederland erg bedanken voor de snelheid waarmee ze mij correct en kosteloos hebben geholpen. Ik dacht een mooi voordelig 3 jarig contract afgesloten te hebben, maar kreeg een raar onderbuik gevoel toen ik het later goed ging doorlezen. Netwerk Nederland was al 5 jaar na volle tevredenheid mijn aanspreekpunt, na gesproken te hebben met Melisia heeft ze alles voorgelegt bij haar collega Shanida van de compliance-afdeling. Binnen now time hadden ze mijn dossier opgepakt en met succesvol afgerond. Chapeau voor Melisia en Shanida van de compliance-afdeling. Jos ter Brugge
Wendela Versprille
Wendela Versprille
24/08/2023
VvE Wilbertsheem was op zoek naar een onafhankelijke partij om gas en elektra in te kopen. Melisia van Netwerk Nederland heeft onze vraag goed opgepakt. De communicatie was zeer transparant, het advies dat ze gegeven heeft omtrent de inkoop, groot/kleinverbruik aansluitingen waarmee we konden besparen op meetkosten en mogelijke belastingteruggaven zijn bijzonder waardevol geweest. Deze partij is zeker aan te bevelen en heeft een goede concurrentiepositie op de markt.
berry janssen
berry janssen
19/07/2023
In mei 2023 in contact gekomen met Netwerk Nederland,we hebben samen goed alles doorlopen,eerlijke mensen, eerlijk advies met melisia contact gehad,en nog eens van haar kant een eerlijk antwoord,ik wil jullie hiervoor nogmaals hartelijk danken. op naar een zonnige TOEKOMST.HOF VAN HEDEN en JTK vof SUCCES MET DE ONDERNEMING